iPhone 7 (Plus) Filters

Screenprotector iPhone 7 (Plus)

De screenprotector iPhone 7 uit ons assortiment is een veelgevraagd product. De iPhone 7 is tenslotte een fantastische smartphone die uiteraard goed beschermd moet worden. Heb jij ook een iPhone 7 en zoek je een uitstekende screenprotector? Bij screenprotectors.nl vind je direct een uitstekende screenprotector die jouw iPhone 7 optimaal beschermt.

sorteer op
NanoFixit Smartphone - vloeibare smartphone screenprotector
NanoFixit 
NanoFixit Smartphone

vloeibare smartphone screenprotector

 
€ 14,95
bestellen meer info
Screenprotector iPhone 7  glas - topkwaliteit | gehard glas
Screenprotectors.nl 
Screenprotector iPhone 7 glas

topkwaliteit | gehard glas

 
€ 7,95
bestellen meer info
NanoFixit 3 in 1 pakket - voor 2 smartphone & 1 tablet
NanoFixit 
NanoFixit 3 in 1 pakket

voor 2 smartphone & 1 tablet

 
€ 24,95
bestellen meer info
NanoFixit Tablets - vloeibare tablet screenprotector
NanoFixit 
NanoFixit Tablets

vloeibare tablet screenprotector

 
€ 19,95
bestellen meer info

Er zijn 4 producten gevonden in deze categorie.

Onze screenprotectors zijn van perfecte kwaliteit en scherp geprijsd, een ideale combinatie voor jouw iPhone 7. Bescherm je iPhone goed en kies voor uitstekende kwaliteit. Of je nu kiest voor de glazen screenprotector of de nano vloeibare screenprotector, je kiest altijd voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

 

Glazen screenprotector iPhone 7 (Plus)

De glazen screenprotector geschikt iPhone 7 uit ons assortiment is de perfecte manier om jouw kwetsbare iPhone 7 of iPhone 7 Plus extra bescherming te geven. Je wilt tenslotte niet dat je telefoon kapot gaat of beschadigd raakt door vallen, krassen of stoten. De glazen screenprotector iPhone 7 heeft de hoogste hardheidsgraad: 9H. Dat betekent dat je voor de beste kwaliteit screenprotector kiest met veel voordelen. Een glazen screenprotector is namelijk ook ultra transparant, vermindert zichtbaarheid van vingerafdrukken en blijft maar liefst twee jaar lang beschermen. Bovendien veroorzaakt deze screenprotector voor je iPhone 7 geen bobbels, krassen of strepen bij het aanbrengen.

 

Nano vloeibare screenprotector iPhone 7

De nano vloeibare screenprotector iPhone 7 is een uitstekende vloeibare screenprotector uit ons uitgebreide assortiment. Deze perfecte screenprotector heeft een hardheid van maar liefst 9H en dat maakt ook deze beschermer van een uitstekende kwaliteit. Een nano vloeibare screenprotector is een geweldige manier om je iPhone 7 te beschermen. Het voordeel van deze screenprotector is dat hij niet alleen je iPhone 7 beschermt, maar ook jou. Deze screenprotector heeft namelijk anti bacteriële eigenschappen en beschermt jou tegen de straling van je telefoon.