iPhone 8 (Plus) Filters

Screenprotector iPhone 8 (Plus)

Heb je de nieuwste iPhone en ben je op zoek naar een uitstekende screenprotector? De iPhone 8 (Plus) is natuurlijk een smartphone die je extra goed wilt beschermen. Bij screenprotectors.nl vind je direct een iPhone 8 screenprotector die helemaal voldoet aan al jouw eisen. Bekijk ons assortiment en bestel online!

sorteer op
NanoFixit Smartphone - vloeibare smartphone screenprotector
NanoFixit 
NanoFixit Smartphone

vloeibare smartphone screenprotector

 
€ 14,95
bestellen meer info
NanoFixit 3 in 1 pakket - voor 2 smartphone & 1 tablet
NanoFixit 
NanoFixit 3 in 1 pakket

voor 2 smartphone & 1 tablet

 
€ 24,95
bestellen meer info
NanoFixit Tablets - vloeibare tablet screenprotector
NanoFixit 
NanoFixit Tablets

vloeibare tablet screenprotector

 
€ 19,95
bestellen meer info

Er zijn 3 producten gevonden in deze categorie.

Wij bieden alleen de beste kwaliteit screen protectors, altijd tegen scherpe prijzen. Bescherm je iPhone 8 Plus goed met een screenprotector die optimale bescherming biedt. Je hebt de keuze uit een glazen screenprotector of een nano vloeibare screen protector, die je beeldscherm beide extreem goed beschermen.

 

Glazen screenprotector iPhone 8 (Plus)

Een glazen screenprotector voor de iPhone 8 is een geweldige manier om je kwetsbare smartphone extra te beschermen. Tegen vallen bijvoorbeeld, stoten of krassen en zelfs tegen water en vuil. Een goede glazen screenprotector heeft een hoge hardheidsgraad. Bij screenprotectors.nl zijn screenptortectors van extra gehard glas verkrijgbaar. Dat is de hoogste kwaliteit in screenprotectors. Een glazen screenprotector is transparant, vermindert de zichtbare afdruk van vingers en blijft twee jaar lang mooi en sterk. Bovendien is een screenprotector van glas eenvoudig aan te brengen en zonder bobbeltjes, strepen of krassen te veroorzaken met als resultaat een uitstekend leesbaar beeldscherm.

 

Nano vloeibare screenprotector iPhone 8

Ben je op zoek naar een vloeibare screenprotector? De Nanofixit vloeibare screenprotector uit ons assortiment heeft een hardheid van maar liefst 9H. Door de uitstekende kwaliteit van onze nano screenprotector ben je verzekerd van een geweldige bescherming tegen krassen. Bovendien biedt onze vloeibare screenprotector een antibacteriële bescherming en wordt de straling waar je door je iPhone 8 (Plus) aan bloot wordt gesteld een stuk verminderd. Met de Nanofixit screenprotector heb je altijd een bescherming die perfect aansluit op je beeldscherm. Bovendien maakt deze screenprotector je scherm gladder en komen kleuren veel helderder over.

 

Als je nog voor 4 uur ’s middag bestelt, heb je jouw screenprotector de volgende werkdag al in huis. Bekijk op je gemak het ruime assortiment op onze website en sla direct je slag! Heb je vragen over onze screenprotectors of wil je meer informatie over een specifiek product? Stuur dan een mailtje naar info@screenprotectors.nl of bel direct naar 023-2027111.