Voor 18:00 besteld, morgen in huis!
A+ Kwaliteit onderdelen
Persoonlijke service

Blog

Zo voorkom je luchtbellen onder je screenprotector! | Screenprotectors.nl

In deze blog bespreken we waarom bubbels onder screenprotectors ontstaan, hoe je ze kunt verwijderen en hoe je ze kan voorkomen.

Wanneer screenprotector vervangen? | Screenprotectors.nl

Weet jij wanneer je een screenprotector moet vervangen? Lees waarom, wanneer en hoe vaak je een screenprotector moet vervangen

Jouw screenprotectors koop je bij screenprotectors.nl | Screenprotectors.nl

Als team van screenprotectors.nl begrijpen we hoe essentieel het is om je scherm te beschermen tegen krassen en beschadigingen. In dit artikel delen we waar je screenprotectors kunt kopen en waarom wij de ideale keuze zijn voor goedkope screenprotectors. Bij screenprotectors.nl bieden we een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen, veilige betalingen, snelle levering en 6 maanden garantie.

Waarom je een screenprotector nodig hebt | Screenprotectors.nl

Je telefoon is waarschijnlijk een van de belangrijkste apparaten in je leven. Het is een apparaat dat je dagelijks gebruikt om te communiceren, te werken, te spelen en contact te houden met de wereld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je je telefoon graag in goede staat wilt houden. Een van de beste manieren om je telefoon te beschermen is met een screenprotector. In dit artikel leggen we uit waarom een screenprotector zo belangrijk is en waarom je beter voor een screenprotector dan voor een hoesje kunt kiezen.  

De Beste Screenprotector: Glas of Folie? Glas is de Onbetwiste Winnaar! | Screenprotectors.nl

Ben je op zoek naar de beste screenprotector? In deze blog vergelijken we glazen en plastic screenprotectors en laten we zien waarom glas de ultieme keuze is. Ontdek de voordelen van glas, waarom het superieur is aan plastic, en leer ook over de innovatieve liquid screen protectors die een extra laag bescherming bieden.  

Zo plaats je een screenprotector | Screenprotectors.nl

Wil je zelf een screenprotector aanbrengen? In deze blog delen we een deskundig stappenplan waarmee je een screenprotector gemakkelijk en nauwkeurig kunt aanbrengen. Ontdek hoe je dit zelf kunt doen en waarom het niet nodig is om dit in een winkel te laten doen.

Hoe verwijder je je screenprotector? | Screenprotectors.nl

Wil je je screenprotector verwijderen? Lees deze blog voor tips en instructies over het veilig en gemakkelijk verwijderen van je screenprotector.

Glazen screenprotector aanbrengen, tips | Screenprotectors.nl

Als je een glazen screenprotector aan wil brengen dan lijkt het vaak lastiger dan het in werkelijkheid is. Glas heeft namelijk een aantal voordelen ten opzichte van plastic. Je hebt namelijk geen last van luchtbellen. Glas kan ook makkelijker worden aangebracht.