Apple Filters

Apple iPhone screenprotector

Ben je op zoek naar een uitstekende screenprotector voor jouw iPhone of iPad tegen een scherpe prijs? Kijk dan snel naar onze diverse screenprotectors en maak direct je keuze. Onze screenprotectors voor iPhone hebben een uitstekende pasvorm en zijn nagenoeg onzichtbaar. Bekijk ons volledige assortiment en bestel online.


Apple van Macbook

Apple

Macbook

bekijk apple
Apple van iPhone 8 (Plus)

Apple

iPhone 8 (Plus)

bekijk apple
Apple van iPhone 7 (Plus)

Apple

iPhone 7 (Plus)

bekijk apple
Apple van iPhone 6 (Plus)

Apple

iPhone 6 (Plus)

bekijk apple
Apple van iPhone 5(s) iPhone 5c

Apple

iPhone 5(s) iPhone 5c

bekijk apple
Apple van iPhone 4 (s)

Apple

iPhone 4 (s)

bekijk apple
Apple van iPad

Apple

iPad

bekijk apple

Met onze glazen screenprotectors heb je geen last van luchtbellen, een loslatende folie of een dof en vaal scherm. Onze iPhone screenprotectors vormen een transparante laag die jouw telefoon perfect beschermt tegen krassen en vallen en die bovendien water- en vuilafstotend is. Je kunt kiezen tussen een beschermglas of een vloeibare Nanofixit screenprotector.

iPhone beschermglas

iPhone beschermglas is een screenprotector van 9H gehard glas en daarmee is het de beste glazen screenprotector die je kunt krijgen. Een iPhone screenprotector van gehard glas heeft een perfecte pasvorm en is ultra transparant. De glazen screenprotector voor de iPhone is verkrijgbaar voor de iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6, iPhone 5, iPhone 4 en de iPhone SE. Wil je ook een screenprotector van gehard glas voor je iPhone bestellen? Een goed idee! De glazen iPhone protector van Screenprotectors.nl biedt bescherming tegen vallen, krassen en stoten.

 

Nanofixit vloeibare screenprotector voor iPhone

De Nanofixit liquid screenprotector voor iPhone is verkrijgbaar voor alle iPhone modellen. Het is een vloeibare laag glas die aangebracht wordt op het bestaande beeldscherm. Door het vloeibare glas op het scherm te wrijven komt er een extra laag op het scherm die je iPhone beschermt tegen krassen. Met een nano vloeibare screenprotector voor je iPhone heb je geen vervelende bobbels, kies je nooit de verkeerde positie en blijven er geen lijmresten achter. Bovendien is de onzichtbare hechting anti statisch en water- en vuilafstotend en blijven er geen vieze vingerafdrukken op achter. Een geweldige bescherming!

 

Als je nog voor 4 uur ’s middag bestelt, heb je jouw oplader de volgende werkdag al in huis. Bekijk op je gemak het ruime assortiment op onze website en sla direct je slag! Heb je vragen over onze screenprotectors of wil je meer informatie over een specifiek product? Stuur dan een mailtje naar info@screenprotectors.nl of bel direct naar 023-2027111.