NanoFixit Filters

Nanofixit vloeibare screenprotector

Ben je op zoek naar een Nanofixit vloeibare screenprotector voor je smartphone? Deze vloeibare beeldscherm beschermer is de perfecte oplossing voor je kwetsbare smartphone. De beschermende coating houdt het beeldscherm van je telefoon niet alleen mooi, hij beschermt bovendien tegen krassen. Bekijk ons assortiment online en bestel online!

sorteer op
NanoFixit Smartphone - vloeibare smartphone screenprotector
NanoFixit 
NanoFixit Smartphone

vloeibare smartphone screenprotector

 
€ 14,95
bestellen meer info
NanoFixit 3 in 1 pakket - voor 2 smartphone & 1 tablet
NanoFixit 
NanoFixit 3 in 1 pakket

voor 2 smartphone & 1 tablet

 
€ 24,95
bestellen meer info
NanoFixit Tablets - vloeibare tablet screenprotector
NanoFixit 
NanoFixit Tablets

vloeibare tablet screenprotector

 
€ 19,95
bestellen meer info

Er zijn 3 producten gevonden in deze categorie.

Nanofixit vloeibare screenprotector

De Nanofixit is een screenprotector die een driedubbele bescherming biedt en die speciaal is ontwikkeld voor glasschermen die gebruikt worden in elektronica. Deze vloeibare screenprotector past op elke soort smartphone omdat hij vloeibaar aangebracht wordt. Door een paar druppels vloeibaar glas over je beeldscherm uit te wrijven ontstaat er een geharde laag glas die een uitstekende bescherming biedt. Dat maakt deze screenprotector erg handig in gebruik. Tenslotte kun je hem nooit scheef plakken en je hoeft je nooit meer te ergeren aan luchtbobbels onder de screenprotector.

 

Antibacterieel en belemmering van straling

Wetenschappers hebben ontdekt dat een mobiele telefoon onnoemelijk veel bacteriën herbergt, vaak meer dan op een toilet. De Nanofixit vloeibare screenprotector bevat titanium deeltjes die de meeste bacteriën doden. Daardoor ben jij automatisch beschermd tegen bacteriën op je smartphone. De Nanofixit zorgt ook voor een onzichtbare laag die straling vanaf je telefoon een andere richting op stuurt. De Nanofixit vloeibare screenprotector houdt straling voor negentig procent tegen.

 

Glasharde beeldscherm bescherming

De Nanofixit vloeibare screenprotector bevat kleine nano deeltjes die er voor zorgen dat deze vloeibare screenprotector bestand is tegen krassen. Bijvoorbeeld door een sleutelbos, munten, zand of andere scherpe voorwerpen die je telefoon kunnen beschadigen. Deze harde nano laag is geheel onzichtbaar en maakt je beeldscherm ultra transparant. Dat betekent dat je de kleuren in je beeldscherm beter kunt zien, maar ook dat de afdruk van je vingers veel minder goed zichtbaar is.

 

De ideale screenprotector

Het gebeurt iedereen wel eens. Je laat je telefoon uit je hand glijden, je stopt hem in je rugzak naast je sleutelbos of je hebt wat zand in je broekzak wat je telefoon kan bekrassen. Zonde natuurlijk, zeker als je net een nieuwe en kostbare telefoon hebt aangeschaft. De Nanofixit vloeibare screenprotector beschermt je telefoon optimaal tegen zulke dagelijkse ongelukjes. Het is daarmee de ideale screenprotector voor elke soort smartphone.

 

Aanbrengen van de Nanofixit Screenprotector

De vloeibare NanoFixit screenprotector is heel eenvoudig aan te brengen op je scherm:

Stap 1: Reinig je telefoonscherm met het alcoholhoudende doekje.
Stap 2: Wrijf de vloeibare screenprotector gedurende 30 seconden zowel horizontaal als verticaal over het scherm.
Stap 3: Laat de NanoFixit coating minimaal 60 seconden intrekken. Wrijf het scherm met het microvezel doekje tot het glanst.

 

Hoelang beschermt de Nanofixit screenprotector het scherm optimaal?

Met normaal gebruik beschermt de Nanofixit-laag het display minimaal één jaar. Na een jaar adviseren wij om een nieuwe laag erover aan te brengen.

 

Nog vragen? 

Achteraf nog vragen? Neem telefonisch contact op met Nanofixit via +31 208004904